Linne/Bikbok 99:-


Köpa handfat, skåp,spegelskåp & riva tapet. Making progress


Gårdagens Outfit. Inflyttningsfest hos Welcel stod på listan.


På g till fezztt



Sticky och Rockbaren en regnig torsdag.


Hektiskt.


Färga bara håret ungjävel.

Blir så trött när alla bloggare gör typ 100 inlägg om att dem skall färga håret. "Vilken färg tror ni det blir?" " Nu åker jag till frisören" Sen lägger dem ut cencuerade bilder, på en annan hårfärg eller den nuvarande men att man inte skall se. Sen några inlägg till om att dem visar hårfärgen i ett senare inlägg. Vafan emojävel, färga håret och håll tyst. Vi bryr oss inte om alla mellan inlägg, vi vill bara se färgen. Jag brukar antingen rådfråga lite om vilken färg jag skall färga, eller säga typ "Ska färga håret senare" Men vadfan, lagom är bäst.
/Bitch

Fyllde 18 i fredags, fett. SKaffade septum också

Fyllde år i fredags, så bjöd lite vänner på förfest med pizza o massa glass. Sen blev det utgång. Slösade typ 40 kr win.




Färgat håret.

Skulle färga håret brunt, lite inslag av mahogny. Förstår inte hur fan mitt hår kunde bli rött. Bitchtits. Vill inte ha rött hår. Använder aldrig MOOD heller. Men ville bara släga i en toning. Rekomenderar inte denna. Tog inte ens på utväxten.


Nothing fancy.


Tomt hus.

Eftersom vårat hus är sålt, och vi skall vara därifrån senast 31 april, så har jag haft väldigt mycket panik över vart jag skall ta vägen, eftersom jag aldrig fick någon lägenhet. Men, jag e så glad och så lättad att jag fick en i sista minuten. Här är iallafall några bilder från huset. Kommer dock bli omväxlande att flytta från 270m2 till 32m2. Men det kommer bli sååå najs :D


Om allt går som planerat skriver jag på kontraktet på Tisdag.

Mina böner kanske hördes ändå. (Bilder från hemverket)



Snälla ge mig tur.

Allt jag ber om, turturtur. Håller alla mina tummar o fingrar! Snääälllaaaaaaaa.

Skissar på lite tattoo ideér.


Måste göra något åt mitt bajshår.

Mitt hår har aldrig varit såhär fult och tråkigt. Panik, jaaaaa


Iphoneväsa, Jeansshorts/Gina tricot


Skulle kunna döda för denna. Maddafackijngmaddddafucuckckck snygg.


Nu får sommaren fan vara här snart.



Work, work.

Håller på med en beställning vinröda syntetsdreads. Är ingen bra kombination med min rygg. Gör så maddafucking ont idag alltså.



Outfit, Basic stuff.


Dear Easter, you brought nothing but headache.

Ja, skitpåsk. Bryr mig inte ett skit om högtiden på nåt sätt, men jag känner mig förfan som inlåst i en cell när huvudvärken bestämmer sig för att härska. Jag är migränbarn, och vaknar med huvudvärk eller migrän såfort det vankas helg. Denna gången blev jag iallafall skonad från migränhelvetet. Nåväl, får ägna mig åt dreadstillverkning och att plugga körkortsteori.



Blogg då. Gå hemm ??

Alrigt, så har gjort en blogg nu. Skall jag vara ärlig vet jag inte ett jävla skit om design eller någonting. Plus att ingen läser random bloggar som inte ens finns ändå. Meeeeeen, ja, här är den ändå :)



Heyyy! Denna bloggen kommer vara under konstruktion ett bra tag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0