Stress.

 

Yesterday

Ser väldigt tjock ut på ena bilden :s Min näsa är assvullen också

Nakeeee

Hade glömt publicera de förra inlägget. Det skulle upp kl 10 imorse. Nu skall jag snart hämta Sarah iaf. Fin med nytvättat hår o skabb osv. Töjjer snoken btw. drf fult smycke.
 

Färgar håret!

Sedan skall jag göra massa ärenden. Typ hämta bilen, scanna in betyg och personbevis, specificera personliga brev, skriva ut dom...men jag har ingen skrivare, eller scanner. Lämna CV, lira lite trums ( om jag hinner åka dit) Städa, fixa mig, hämta Sarah, handla, o eventuellt hämta en till Sara. Vi ska på spelning, och tar bilen dit om det finns paaaarking. Cool. Sen hem till mig, godismys. Får se om jag hinner uppdatera under dagen.
 
 

Palestina konsert avslutad!

Woho, astrött efter veckan, godnatt.
 

God morgon!

Jag har repat i genomsnitt 10 timmar per dag denna veckan. Är sjukt trött idag, men vi fick sovmorgon till kl 10, eftersom vi har konsert till sent ikväll. Skall dricka upp mitt kaffe och sminka mig o fixa håret. Inte ofta jag gör det. 
 

haha

Alltså, jag hatar att jag har glasögon, men va ba tvungen o beställa ett par fake...Beställde sky blue. Måste testa. Kostade 10 kr. 
 

baseballjacka

Skall beställa en Baseball jacka tror jag. Vill ha en oversize till våren/sommaren. Vet dock inte vilken utav dessa, lutar mot den ljusrosa, vad tycker ni? Från Ebay ofc :D
 

Testade lösögonfransar...

Testade de mer extrema lösögonfransarna från Ebay. För det första, så har jag aldrig använt det förut, därför har jag ining hur man fäster dem osv. Så allt vart kaos. Och det sågförjävligt ut. Kan tänka mig använda det vid typ en fotning eller så. Tur att jag beställde lite mer naturliga också. Haha limmet har typ inte hunnit torka på bilden, så de e typ vita fläckar.
 

BITTER

Jag är så satans bitter för tillfället. Antar att det är vädret+ framtidsplaner osv. Stör mig på allt, blir irriterad på allt, och vill bara be allt dra åt helvete. Ah, innombords då, inget jag visar på utsidan. Fast ibland rinner väl bägaren över litegranna. 
 
Mina framtidsplaner brister väl redan om jag inte kommer in på någon folkis jag söker, om jag är för kass, så blir man ju inget ändå, bäst att lägga av isåfall ( så det känns) Har dock ingen plan B...
 
Nog därför jag är bitter, så mycket som står på spel. Går inte att förklara med ord liksom. Visst, om jag inte kommer in på någon skola, så kan jag väl skaffa mig ett Svensson jobb och leva Svensson livet. Men jag är tyvärr inte byggd för det. Tanken får mig att vrida mig av ångest. Så, min rädsla är väl om jag hamnar där trots allt. Äckligt.
 
Här får ni massa konstiga snapshots från en gammal videoblogg hehe
 
"Bitch, snacka inte skit va"
 

halv


Så här såg de ut i helgen...tydligen

Snodde bilden från Saras fejjaaa
 

Mat

Ätit detta typ alla dagar det senaste. Sallad med kyckling, bulgur, isbergssallad,gurka, tomat och rödlök. Köpte dock en dressing i helgen, men tycker nästan att den är godare utan. Har dessutom dragit på mig en benhinneinflamation, som jag gått med ett tag, men tränat ändå, eftersom jag tycker det är fjantigt att bry sig om att man har ont, och tror att det försvinner. Så är inte läget nu. Skall ringa ortopeden imorgon. 
 

NYTT!

Vart ingen idé att fota tröjan och sammetsleggingsen, blev fult på bild. Men här är iaf ögonfransarna och jackan! Ena paketet vart lite mosad som ni ser, så de ser lite konstiga ut. Köpte även en grå kjol idag, men glömde fota den. Kan inte bestämma mig om jag gillar jackan eller ej, ser lite stor ut i den.

 

Hej bloggis

WOP! Min helg var grym osv. Fått hem massa Ebay saker, skall ta kort på allt sedan, skall bara hämta ut ett paket som kom idag också :D Beställde nyss denna fina också, mhhhhmm. 
 

SUNNY


HEJ

Skall uppdatera lite mer senare om helgen oså kanske, men ville ba droppa att jag har ett nytt band osv! Vi heter Amrita, och skall nytt nästa söndag osv. Tror att det kan bli fett :) 
Skall även provspela för ett annat band imorgon, så det skall bli kul. Helt annorlunda musik denna gången. Men får uppdatera mer om det näre blir relativt. Wehoo
 

weo

Fikade me Sarah i torsdags, skola fre, träffade Nora, mötte oscar. Idag kommer lite folk hit, sen krogen osv. BAjsjjj
Fick btw en speedometer till skolan = penismätartävling för alla slagverkare, då det går ut på att spela snabbast osv,
 

JAG HEHEHE


BLITT MOSTER YES


HEJ

LEdig idag, tjoho :D 
ska dra te stan o gymmet, sen rep, metaaaaahhhhl
 

Helgen också!

Vart förfrök me Jennifer o Sarah, sen das krog.
 

TILLFÄLLIG HEADER O HERREGUD

 

derp


Besegrar garderoben,

 
Detta skall slängas. Usch

Crystal castles

Fikade med Nora hos mig, mötte julle, Kina buffé, öl, o crystal! de var fett

Löööör

Städat lägenheten osånt. Fick hem min beställning från crazy factory igår, satte in min nya 18 tunnlar :) 
 

Tattoo meltdown


RSS 2.0