Poosar med svullet ben.

That moment when you see ditt ass framifrån i spegeln. Man ba,
...näeee. Idag ska jag inte drinking. De va fan svårt där ett tag o neka. Men skall köra imorgon osv. 

Fyllde i min tattoo lite idag. Gött. ( och en derp)


Slösa pengar.

Är sjuk, så passade på att slösa pengar. Har aldrig haft en handväska, och denna var fan min stil. Den mintfärgade gick på 215 inkl frakt, och den rosa 75 med frakt. Kände att det var ok för två väskor! Båda från Ebay. 

hej bloggen

Är sjuk. Vart det sen i söndagsnatt, men gick till skolan på måndagen, typiskt mig. Så fick väl ta smällen sen. Är ju typ aldrig sjuk, peppar peppar. Får ångest över att missa två dagar i skolan, man ba neeeeeej....att missa en engelska C lektion är typ som att ta livet av sig. Hahaha, vaknade imorse o hittade inte min kudde. Den låg på mitt barbord, wtf xD 
haha, hittade ett par gamla bilder, alltså, hur fan har man sett ut...

Fu

Nää, bajja på allt typ. 

HELG

Vin+utgång med Jennifer. Julle och Nora kom på pizza. Min frukost. Och lite mer. 

Näää

Näää.Missade min hållplats med sista bussen. Tror jag somnade.. Har nästan migrän nu de suger. Hade två knäckebröd som fyllekäk. Nej. Träffade en idag som jag nog inte direkt kommer träffa igen på ett jäääävla tag. De suger lite. jaja, bitterfetta mitt i natten. Min blogg. hejdå. Jag fryser. 
Cool jag va när
jag va 14

YE

Ny tatto idé klar. Eller, har funderat några månader. Min kompis har skissat den. Är peppee. Här är en orelevant bild från Louises födelsedagshäng. Snodde den från henneds FB. 

Sommar

Hittade dessa bilder på jonathans instagram ifrån emmabodafestivalen. 

Emmaboda!

Kom fram typ halv tre på fredagen. Så vare bäss och sånt gött. Sen gick vi hem till en polare te JB o gjorde julmusik och sånt coolt, typ refrängen på bjeller klang. Sen på lördagen kom några grabbar hem till JB oså hade vi ölprovning. De va soft. Vi fick rökt kanin vi skulle testa tillsammans med mörk öl, de va gött. Sen vare smörgåstårta,tårta,kaffe, likör o sånt gött. Sen vare party hela natten. Kl 03.00 drog vi hem till en snubbe o badade bastu, o drack lite mer. Sen tillbaka till JB kl 6 på morgonen. De va fint. Sen åkte jag hem vi halv 5 igår. Jaja, värsta novellen här, hejdå. Snodde ett par bilder från jb's fejja. 

Next stop½!!!!!! Och mitt hår kommer döda mig...får se


JB!

Är hos min polare Johannes i Emmaboda. Han fyllde 20 häromdagen. SÅ idag skall det firas lite. Han ligger just nu och sover, LATMASK. Glömde kameran och minneskortet hemma, så blir nog inga bilder eller så :)
Lägger uåå en bild ifrån förra nyår, på mig och min kompis oskar. Som jag förövrigt inte träffat på aslänge :( CAIO

Tankar

Det slår mig då och då hur jag egentligen misshandlar min kropp med min kost och levnadssätt. Jag äter och sover skitkasst och kommer aldrig igång med träningen, och träningen kommer inte få resultat om jag inte ändar på min kost!! Men idag, när jag ställde mig på vågen på gymmet, så gick det fan upp för mig vad jag har gjort med mig själv. Jag är inte direkt tjock, men eftersom jag bara äter fett och socker, så lägger det sig på osmickrande ställen, och jag har blivit väldigt sladdrig överallt och trivs inte med det. Nej, jag är fortfarande inte tjock, men jag har fått väldig slapp kropp. SÅ nu på måndag skall jag inleda en tre månaders träningsperiod där jag SKA ha resultat. Jag är föfan 18 år, jag måste kunna motivera och tvinga mig själv. Funderar på att ta lite före och efter bilder också, och uppdatera ibland hur det går. Men då måste jag
1 Lära mig laga nytttig mat (hjäääälp, NORA??!! )
2 träna
3 rutiner
4 sova bra
5 dricka mindre OSV JAJA, nog om kissie snack. 
Mitt mål är att bli nöjdare och
våga visa mig i bikini beach...2078...nejmen 2013 kanske!!! No more chipsmiddagar!

HEJ

Denna dagen har vart skit, men helgen vart najs. Orkar inte ta bilder oså på allt jag gör, så jag skall inte satsa på att bli bloggare. Imon har jag ensembelkonsert och på fredag åker jag till emmaboda till JB, eftersom han fyller tjugo, o firar med lite grabbs. Gotteeee.
Bildbrist, så lägger upp en bild på dreads och färg jag hade en kort period, tyckte de va fult >:

stuff



Dreads en gång. Kaos dreads


Red hair


Andréa tog en bild på oss på sticky i torsdags.


FYFAN

Kunde omöjligt somna igår. Hjärtklappning som fan och på gränsen till migrän hela natten typ. Tror jag somnade runt 4. Men då skall SJÄLVKLART min grannejävel ovanför mig ha sitt morgonliga raveparty. Kl 06:15. Jag var sååååå nära att gå upp den här gången. Sitter med satans huvhudvärk och skall ha slagverksensembel i två timmar. Hurra....
 
old pic

Ähh

Lägger ut dem ändå, orkar inte redigera alla. 
 

HEJ

Slänger in en bild där jag ser ledsen ut med skeva ögon. Kanske kommer bilder från i helgen imorgon. BAJJ

STÄDAT!!! Okej...inte garderoben...

Bästa känslan när man städat, skurat toan och diskat. Ehööö

New in!

Väska 50:- H&M/ Skor ~300:- Ebay/ Shorts 199:- Bikbok. 
Lovade mig själv att inte köpa mer shorts...gick sådär

Igår

Krökade med några polare. Sen drog vi te stickan hehioo

RSS 2.0