jag idag ;$$$$älm4roihergoihfvoknadf




SJuk

Feber o förkyld, o ändå släpar jag mig till skolan, så mår ännu sämre när jag kommer hem. Bra. Ja

hej!

Är astrött idag. Har vart i skolan, o sen hem, ätit och tränat. Nu ligger jag som en död säl i soffan och skall snart ta ett bad. Lite andra grejer jag måste göra egentligen, men orkar inte. Puss

Hår

Försökt minnas alla hårfärger o grejer jag haft, i tidsordning. Kan ha glömt något >:

Söndag

Igår tränade jag med Sarah och bea. Under tiden var det inbrott, och dem klippte alla låsen. Jag hade inget värdefullt, så dem tog inget av mig, men beas mobil, och saker ifrån andra människor där. Förstår inte hur människor kan göra något sånt. Blir mörkrädd. Efter det åkte jag och hämtade bilen, och hade myskväll med Lisa. 
 
Här är en bild från i torsdags när jag, Andréa, Ian och Erika var på sticky.

pics


dricker kaffe nu hehe

Idag skall jag träna och åka till replokalen, sen får jag se vad som händer, något lugnt iallafall :)

Done!

Jag är trött på att festa, jag är trött på att vara full, jag är trött på att jag slösar bort mitt liv och mina pengar på det. Det är inte ens kul längre. Skall ta en paus från alkoholen och komma igång med träning och öva mer trumms. Jag kommer fortfarande gå ut ibland, festa ibland osv, med tanke på min inflyttningsfest nästa vecka osånt. Men just nu är jag så sjukt osugen. Men svårt att sitta en fredagskväll i replokalen när folk frågar om man skall med ut/fest whatever, eftersom jag älskar att umgås med mina vänner och eftersom jag är väldigt sällskapssjuk och social. Men, jag skall ialafall dra ner på det. 
/cutcut emo

outfit och random


tattoo00

första sittning. Nästa gång skall det färgläggas och skuggas

HEJ

Igår var jag och Erika i ullared, och jag fick handlat med mig tre kassar fulla. Köpte saker som hammare, kökskniv, underlägg,smågrejer osv. Idag shoppade jag ett par nya grejer också. Kjolen är ba ett "Lina plagg" liksom. Den är konstig, ful, och ingen vill ha den. Den kostade 19 kr på Gina. Tröjan har jag letat efter ett tag, har inte funnits storlek M,eftersom jag vill ha lite oversize, men idag hittade jag den. Shortsen har jag velat ha ett tag, sen när jag tänkte köpa dom, var dom borta. Hittade sista paret idag, och så vart det xs, så var tvungen. 
 
Idag började skolan, imorgon skall jag gadda mig, Ciaooo

Seegggg

Idag har jag varit as seg. Kom hem ganska sent inatt osv. Idag har jag hämtat bilen, eftersom jag och Erika skall till ullared imorgon. Och jag drog till replokalen nu på kvällningen, istället för att dricka. Det känns bra. Måste dra ner på alkoholen snarast. Blir bra nu när skolan börjar. Puss

HEJ

Shoppade lite med sarah idag, bajj

gargrhrghghg

Har planer för en halv sleeve om ett tag. Efter tatueringen på låret som blir på tisdag. Önskar bara att jag kan måla, har så många bilder i huvudet som jag inte kan få fram. det är FRUSTRERANDE. ARSHDKLDKLCJBCBKJBJC Vet ju typ exakt hur det skall se ut. Nåväl, får googla runt och leta. Här är lite av mina inspirationsbilder som jag samlar på img då och då, lite dreads och lite tattooooo. Från weheartit och tumblr.

Mitt "nya" bord + Lunch!


Endast bilder på mig.

HEY! Igår åt jag och Lisa först max, sen lallade vi runt på kulturkalaset, och tog en öl på rockbaren. Sen gick vi vidare till queens o drack lite till. Sen mötte vi upp Erika och Anneli och kollade på nationalteatern. Efter det mötte vi upp Axel och drog till andra lång, för en till öl.
Här e lite bilder på mio, tog inga bilder igår typ.

Kaffe och rabarberpaj.

Sitter och äter rabarberpaj och dricker kaffe. Gjorde sallad med burgur och kyckling till lunch. Har varit och tränat för andra gången, eftersom jag har börjat gymma äntligen! Nu skall jag då alltså börja röra på fläsket. Skall möta upp Lisa sen, och ta en öl typ, jagvet att det är lönlöst att träna om man dricker mycket öl typ. Men det kommer ju bli betydligt midnre när skolan börjar, njuter bara det sista av sommaren nu! Länkade min trumvideo på facebook, oså delade björn (trummisen i bandet jag gjorde cover på) videon på sin facebook ;__; Glad.
 
Har dessutom fått min systers gamla barbord att ha så länge. Fint med ett bord, skall köpa betongspik och lite nya saker till lägenheten i helgen. Och unna mig lite nya kläder. Sitter på fel dator, så jag lägger upp mer bilder sen :D
POSS

Klippte av skiten.

Var så jävla slitet.

Skolångest 1 vecka innan, bra.

Jag är inte redo för skolan. Jag är inte redo för sista året. Känns som att allt kommer gå åt helvete, och att jag kommer misslyckas med allt. Fattar inte varför denna känslan kommer nu, i slutet av tvåan längtade jag till trean mest av allt, och att jag skulle satsa allt jag hade för att söka, och komma in på folkhögskola. Nu känner jag mig inte redo.
 
Jag vill fokusera på mig själv totalt, och börja plugga skolämnen, och börja öva mer. Men då måste jag dra ner på mitt "sociala" liv. Jag klarar nog inte det. Jag är beroende av mina vänner, och jag är beroende av att saker händer hela tiden. Jag prioriterar det framför plugg och övning. 
 
Skall iallafall försöka börja "isolera" mig själv lite mer, och fokusera på trummor osv. Och att sista året blir bra, för jag vet innerst inne att detta kommer bli mitt år.

Häng!

Dessa grabbar kom till mig i lördags och vi lagade feta hamburgare. Sen gick vi ut o drack bäss. 

hår


Studded bustier.

Jag skulle vilja ha en bustier av något slag, typ en sån här. Som man kan ha till midjehöga shorts typ.
Igår var vi ute på sticky och hade det trevligt. Nu skall jag ladda om, så kommer de snart några polare hit, så skall vi nog laga mat och sen dra ut. As grymt väder idag, men har inte riktigt haft lusten att vara ute :(

CAM


Lolita Anderberg

10 år sedan. Världens finaste människa.

fjuppp


New in& Häng med Nora

Har länge funderat på dessa shorts från bikbok, så jag köpte dem idag. Fint. Lallade runt med Nora och käkade fetgod sallad.

Outfit och häng.

Erika  bjöd på paj innan alice
Hängde lite med douglas
Eftersom man inte såg ett skit på Alice cooper, så vi slutade upp med lite ölhäng på rockbaren.

Big lita

Har sett att jeffrey campbell har kommit ut med nya lita's, Lita big. Tycker de är ganska lika hellbounds, men skulle jag köpa hellbounds eller dessa, så skulle det bli hellbounds :)
Lita big
 
Unif hellbounds.

Nyinköpt.

Har köpt på mig två nya tygväskor det senaste. En är från monki, och den andra från emmabodafestivalen!
Köpte två nya "ljuslyktor" på indiska idag också.
 

John scotts

Idag var jag och Jonathan och åt på John Scotts pub. Vi åt en aasfet hamburgare, och beställde en flaska vin. 

Vet att jag inte har någon header atm!

Tänkte bara skriva av mig lite.
Ibland funderar jag på om jag har valt rätt. Att spela trummor. Ah, men lägg av och spela då, kanske ni tänker. Och jag tänker detsamma ibland också. Men det är vad jag vill göra i mitt liv. Spela trummor. Jag vet inget annat jag vill göra. Och ÄNDÅ så övar jag knappt, och när jag övar tycker jag bara att jag är sämst, och det slutar med att jag typ sitter och gråter istället. Jag önskar jag övade mer, jag försöker, men det är svårt att få motivation, eftersom jag bara tänker "äsch jag blir ändå inte bättre" Jag blir så besviken på mig själv att jag inte övar mer. Jag vill ju.
 
Jag önskar att jag kunde ändra mitt tänk i hjärnan, så att jag iallafall ibland kan tycka att jag är duglig. Jag vill sluta tänka att jag är sämst och aldrig kommer att lyckas. För då kommer jag inte att lyckas. Samtidigt så tänker jag också, om jag inte har fått någon slags framgång än, vid 18 års ålder, så är det försent, jag kan lika gärna lägga av. Jag skall börja mitt sista år på slagverkslinjen om ett par veckor. Vilket innebär projektarbete. Jag hoppas innerligt att jag kan övertala mi själv att börja tänka mer positivt, annars känns det som att projektdelen kommer att bli lönlös. Likaså sista året på denhär linjen. Önska bara att det fanns någon som kunde ge mig en liten spark, eller något. 

ja

Man ba, fuck you då

vet inte...


daz cool

Vi e fete. Posss

Gå hem


Hahahahaha,rosa tror jag.


Hahahaha. Mitt sanna jag.


Hahaha

Jessica är en sneeaaaker

hahahaha, orange.


Mitt sista dreadsjobb

Tror jag. Orkar inte mer, så skall nog lägga ner. Eller bara ta beställnigar ibland :)  
Här är Lisas dreads som jag gjorde idag.

Gårdagens slappa outfit. Bekvämt att lira trummor i.


Ska jag?

Bilder från Tumblr

Nora was here.

Hon lagade asgod mat till mig, sen åt vi paj, chips,dipp, choklad och coco pops. Idag har hon slängt skräp och städat åt mig. Nu diskar hon<3 Ps. Hon är singel, passa på!!!
 

RSS 2.0