God morgon!

Skall strax iväg och träffa Nora. Skall köpa det sista inför halloweenpartyt i helgen med Jennifer. Har typ aldrig klätt ut mig på senare år, för tycker inte riktigt om det, men nu skall det fan kläs ut! 

Saknar min medusa lite :(


Sa ju att jag var sugen på KÖTT!!!


hey

Skall ju köpa ett par hellbuonds, och är ju as inne på dom turkosa. Hade liksom bestämt mig. MEN helt plötsligt så tycker jag att dom rosa är killing också. Såååå, vet inte vilka jag skall välja :( 

ÅHHH

Är så sjukt sugen på kött. Typ kamben eller revbensspjäll. Håller på o dö typ!!!!!!!!!

Godnatt!

Är hemma nu från krogen. Har bara druckit ett par öl, känns sjuuukt skönt att somna nykter. Är proud över mig själv. Godnatt. 

Gymmet!

Nu skall jag till gymmet. På en lördag förmiddag!!!!!!! Fjärde gången denna vecka, är faktiskt stolt över mig själv. Sen skall jag till replokalen och lira lite trummor. 

Fika osv.

Efter skolan fikade jag med Nora. Sen helt random så gick vi in på HM as snabbt, så hittade jag ett par asnajs shorts, på rean. Var bara TVUNGEN att ha dem. Kanske visar dom imon. Hart kommit på att jag inte visar något jag köper typ >: Sen gymmade jag och mötte upp jennifer. Vi åkte hem till mig och fettade loss.

Liten Lina


psyko och outfit.

 
 

Seg

Känner mig typ som jag ser ut på bilden. Saknar sommaren igen, vill ha tillbaka detta håret, men något askigare. Har nästan så nu, men vill ha snyggare >: 

Tonade min Ombre mörkare och saknar det rosa lite.


Middag+utgång med Jennifer

Hittade en bild från när Jennifer var här för någon vecka sedan, och vi åt middag och hade det mysigt, och sen gick vi till henriksberg. 

Beställt!

Beställt dessa från Ebay. Velat ha dem sen i sommras, så köpte dom änna nu. Fanns dock inte 36, så fick ta 36,5.37 :(

Mörkret suger.

Saknar sommaren. Ebay skickade fel färg på min jeansväst jag beställde. Typiskt. Nåväl. Blir glad av dessa bilder från Emmaboda, näre var okej att vara full när solen gassade mitt på himlen. 

Helg.

Vi var hos oliver i fredags och spelade in en ful låt och kollade på preditor. Körde hem i regnkaos mitt i natten. Igår åkte jag o Nora en sväng till frölunda torg. På kvällen drog vi till David osv, sen drog jag o ett par till ut. 
Intressant

Beställt!

B
eställde jeansvästen för ett tag sedan. Och klickade nyss hem fakepälsvästen. Båda är från ebay, och gick på 160 resp. 126 kr :) Har aldrig haft en tanke på en pälsväst. Men man måste prova lite :)

coola


Mörkt

Idag är det grått ute. Har inte lämnat lägenheten. Typ inte sängen heller för den delen. Har sjukt mycket att göra, men så smuttade man lite för mycket på alkoholen igår, så min kropp ville inte göra ett skit idag. Blir så arg på mig själv. Jaja, jag har ju iofs hellre ett roligt liv som man kan titta tillbaka på sen när man blir vuxen och tråkig, istället för att minnas hur mycket man pluggade och nördade. SKall kolla på akward strax på MTV Sen skall jag se om jag kan få läst lite ur historia boken. 

wop


Rytmiskt gehör

En lektion där vi snackar om polyrytmer, dess uppbyggnad, inprovisation, mallet, o hit o dit. 

Idag

Slöar i skolan. Har hål i typ tre timmar, och försöker plugga. Köpte typ tre donuts. Ska möta upp Nora sen, och vi skulle upp till Tjörn o parta, men de går typ ingen mongobuss hem, så vi skall nog kröka med några poalre eller nåt :)

true shit

krille gjorde en go bild

Ja

Han ville att jag skulle blogga. Så jag gjorde det. Skyll dig själv!
Rätt snygg annars
 

Ny kjol+ mat

beställde denna från Ebay för ett tag sen. Gick på under 40 spänn så. Den är liiite lång, så får vika upp den i midjan. Provade den bara lite, så ursäkta den dåliga matchningen! Körde på samma middag som igår. Var as hungrig så gjorde sjukt mycket mat. Göttt

17:53

..och jag har fortfarande inte rört arslet ur soffan. Skulle inte dricka mycket igår, så att jag skulle gå upp i tid, gymma, öva trumms, plugga, städa. Gick o lade mig halv 5 imorse, och har varit som en zombie idag. Skall försöka schemalägga dag för dag nästa vecka, och verkligen se till att bocka av de sakerna. Lagade iaf detta till middag, det var gott :) 

yesterday.

Ser mongo ut på alla bilder. Men, så äre.

Huller om buller, from the past.

 
 

ej

wplemflerng sunk,

RSS 2.0