BAL DÅ


BAL 2013 More to come!


Yesterday

Vi drog ju som sagt hem till Cristian efter gigget. Så kom de tre grabbar från Thn, och jennifer och jonas var med. Jag och Jonas fick aldrig tummen ur att åka hem, så han, jag adde och älgen satt och spelade spel. De andra sov. Vid 4 gick vi ut o lirade fotboll utan skor, för att sedan fortsätta spela. Kl 6 åkte jag hem. Kan bara säga att några hjärnceller mindre så har det varti en grym helg.
 
Vart lite tråkigheter på partyt i fredags som sög lite. En till bild på mig och Jennifer. Kan som sagt inte lägga över bilder till den stationära, ingen sladd. Vi hörs!
Man e lagom svett efter gig
 
 

JAAA

Gigget gick ok, men små tabbar, pga överansträngdt led i underarmen. Vart efterfest oså, o har kommit hem nu, klockan närmar sig 08 på morgonen. Solen skiner, skall man sova? Svårt detdär. Men har bara min stationära dator nu, så bilder osv kommer i senare inlägg imorgon, om en vecka eller en månad. GOD....MORGON
 
KUL inlägg.

HOLA

Va på partajj igår. Men drog rätt tidigt, för ska snart dra te repan o plocka ihop grejer, o sen iväg te andra repan o packa bilen. Sen på soundcheck o gigga ikväll. Spela live är antagligen det roligaste som finns.
 
HAHA tog med kameran igår, tills jag insåg att jag hade tagit med kameran, men inget batteri! jennifer tog denna bilden på oss
 

Tar aldrig kort på vad ja pysslar me, men här e några från olika tillfällen!

Inflyttningsfest i Bergsjön. Lagom lökig där alltså.
Sara fyllde år, firat tillsammans med att Jakob fick lägenhet. Var en kväll i slottis, som faktiskt var helt ok, brukar undvika slottskogen annars.
Slutkonsert. Här jazzar jag lite, finklädd och allt.
 
Våran slagverkslåt "into the light" på slutkonserten.
Jag och Erika på Genesis valborg. 
 
Funderar på o bli bättre på o ta bilder. Men pallar inte ta med en kamera som ett tard typ. 

MUMS

Vart sugen på coco pops ju! Och köpte tre kg vattenmelon för 22 kr. Tills jag kom på att jag inte kommer vara hemma i helgen. Får ta med den istället! Så gott
 

Nya jackan

Den var liite vid, annars rätt nice oversized. Självklart solbrillor på inomhus. Men det var extremt nödvändigt. Kolla på håret så förstår ni sedan. Fick poosa på knä, gick inte o ta bild annars.


SNEAKPEAK

På min balklänning. Dock ser man inte mycket här. Färgen är mer intensiv irl. Kunde aldrig ens tänka mig denna färgen, och när expiditen föreslog den för mig sa jag neeej usch. Men hon tvingade mig prova den, och så blev det den tillslut '
Här är den oknäppt dock, och skall lägga upp den senare idag. Till så kommer jag ha svarta kilklackar med öppen tå, och en svart kuvertväska. Och en matchande sjal över axlarna. 
 
Bara klänningen och sjalen gick på 1650. Drömmer mardrömmar HAHAHA MIN HALS HAHAHA vände bort hövvet
 

RUSHH LITE OLIKA MIG

Pluggar de sista i skolan! Har bara muntligt i eng C imorgon, och matte tenta på Måndag kl 08:00!
Fixat min balklänning, skor o kuvertväska idag, och min studentklänning kom på posten. Balen är på måndag, så var verkligen ute i sista sekunden. 
 
Här är lite på mig de senaste, hiojohoj
 
 
 
 

HÄNT SENAST!?

MASSOR. Sökningar rush i skolan, rep, slutkonsert, slagverkskonsert, spelning, OSV. Kan dock berätta att jag kommit in på en skola :D Afrolinje (jazz) i Ransäter, Värmland!
 
Har haft helger som sabbat min plugg och sovrymt, så ligger lite efter nu, så ska jobba det sista innan betygen sätts! Kan väl säga att jag varit lite oansvarig och roat mig istället. Brukar ju inte visa vad jag köpt, men har beställt denna! Tänkte dock köpa den från Ebay, men den va rätt dyr, så ville inte åka på tull. NEXT UP: Ta studenten, bal, rep och spelningar! 
 
 
 

fixifixi

Såhär organiserad är jag....inte som Nora direkt. Har ngen som helst koll på smink, och kan inte göra annat än att lägga lite mascara. Men när ja fyllde år så fick ja skugga o penslar av Noris, så ska börja lära mig!
Här är med close-up bild på håret och löshåret, helt oborstat och kaos men. Var ett jävla pill att få till de eftersom ja bara anvder mig av två bitar clips, men det gick rätt bra! ser ju dock helt galet ut var för sig.
 

hahaha

sådär ser jag INTE ut nu. Ser nog mer ut som att ha bivit överkörd av en traktor. Igår va nice, ja drack vin med Nils, sen mötte ja upp lite vänner i stan. La mig vid fem imorse och vaknade skitsent idag för att vara mig! Men det var nog behövligt. Ikväll blir ferre med Jennifer o Niffe.
 

no more rosaaaaaaa!

Anser dock att de e finare irl, vissa slingor osv syns inteee o färgen e finare.
 

Nytt och planer.

Ledig idag. Började med att planka lite låtar, har lite rest i GEMU i skolan. Sedan träffade jag Nora o Julle o fikade o gick runt. Sen köpte jag hårfärg och åkte hem till mamma o åt massa kräftor, hon hade precis hämtat hem en ny valp också, så söt! Jag skall färga håret imorgon, men hur det blir får ni se när de e klart :) 
Köpte denna tygväskan och ett baggylinne idag
 

OK

Kan bara säga att sista sökingen gick skit också. Blir o leta heltidsjobb nudå. Svessonångesten.
Galen på toan innan slutkonserten i fredags.
 

Focused

 

Alright

Så, min senaste vecka har bara var kaos. Orkar inte ens prata om den. Slutkonserten gick iaf okej, och giget i lördags gick faktiskt också helt okej! Jag körde med klick första gången live, och jag missade eller hamnade inte efter en enda gång. (gör man det så har man sabbat hela låten) Sökningen i söndags gick så kasst att ja typ började gråta innan jag hunnit ut från rummet. Vi var där innan kl 08:00. Upprop osv, sen när dom satte upp listorna me tider osv, hade dom glömt mitt namn, så dom satte mig sist. Vilket var 8 timmar senare. Då var jag så trött att jag knappt kunde stå, eftersom jag sovit 2 timmar natten innan. 
 
IDAG blir det iallafall att dra upp till Ransäter i Värmland. Jag och en klasskompis åker tsm så det är ändå gött. Kommer hem imorgon efter alla prov. Här är ett par bilder från spelingen, tagna från Helena Gustafssons facebook.
 

ahmahgahd.

SÅ TRÖTT. Genesis va fett, mycket folk o musik osv! Röjj hela natten. Sov hemma hos Erika och Axel för att det var nära. La oss runt 5 typ. Sen vare ba upp o iväg efter Erikas dundefrulle! Trotsade baksmällan och drog te repan o övade, sen repade med Amrita. Tog inga bilder igår eller nåt. 
 
 
 

RSS 2.0