Weoo

Mixa in school. Vi spelade in Beat it med MJ. 
 

WEOP

Lämnat in min rapport i engelska c och är sååå lättad :D
Har klippt av en del av håret också, it was behövligt! Hahaha, ljusredigeringen fick mitt face o se brutalt brunkrämigt ut
 

HEJ OSV

JAG LEVER. Typ. Orkar aldrig blogga, tar aldrig bilder eller nåt ju. Så snor ett par av Noris. Var på ullared i helgen med Erika, Anneli och min syster Amanda. Hittade lite najs stuff, tallrikar osv. 
Drog te Ian sen me Julle o Nora, o sen henkan o RB. Även beställt ett par grejer från Ebay, visar dem när det kommer!
 

Beställt!

Crazy facory langar priserna. Jag har bestämt mig för att töjja upp två mm, så har beställt alla tunnlar i 18. Samt töjja näsan, som ni kan se :)
 

yesterday

+ krogen, migränanfall, skitungar i ale som gör att sista tåget hem blir stillastående vid en hållplats i 30 min. 
 

Alla hjärtans dag? Nä, jag är bakfull.

SÄmst på o blogga. Men det är inte kul. Igår va ja o Nora på krök o sen drog vi till berså. Det kan vara det mest lame stället EVER. Så vi drog efter typ 5 min till trädgårn o dansade till stängning. Satt på donken å tog tåget hem 04:20. Jag vill sååå ha en semla nu :( inget mer o skriva, heeej
 
 
 

Bilder från fredags.

Nora fyllde 18, så blev medbjuden på gryyymaste resturangen, o sen drog vi ut. Bilder snodda från Noras blogg, men omredigerade för att passa in häeeer
 

Ett klipp från min projektredovisning.

Animals as leaders- On impulse.
Failar hårt i början, men aja. 
 

Har inget direkt att blogga om.

Går upp klockan 6 och kommer hem runt sju-åtta på kvällen. Då är jag död som en säl, plus att det inte finns något att blogga om. 
 
 

Ja hahahahahaha


Söndag

Var på resturang igår o firade min syster osv. Sen kom Sarah till mig, vi skulle chilla osv, men vi hade tråkigt, så vi drog ut ist. Kom hem vid 4 typ. Idag skall jag ba softa, för är rätt trött, o sen dra o lira trums. 
 

Jag sa nej

Hade konsert igår. Jag skämde nog ut mig mestadels. Vi gästade en grupp som heter Komodo. Vi körde ett arr utav Daniel Berg som heter Galaxy. Massa personer på mallets, slagverk, och jag och Astrid på trumset. Sista delen skall det solas löpande efter varandra. Jag kan...inte sola. Jag skäms som fan. 
 
Skall dra te repan o öva till min projektredovisning nu, som inte känns speciellt lockande. 
 

RSS 2.0