Matteplugg.

Trots att mitt samvete sa ifrån så stannar jag hemma idag. Matteplugg matteplugg. Har ett prov kl 14:00 som jag skall göra. Om ja ska till skolan på en röd dag som imorgon, så och alltid annars är i skolan, så får jag intala mitt samvete att detta är ok. 
 

Ebay XDDD

10 spänn. Önska dock dom faktiskt var äkta. Letat överaaaaallt efter riktiga sånna bågar i liknande färg. 
 

Trött

Hade turen i oturen att sluta skit tidigt idag pga sjuka lärare osv. Slutade 11:15 men ska stanna kvar till nästan kl 17, eftersom ja inte får vara i repan innan dess och måste öva. Har pluggat matte o lite annat o planerat slutkonserten. Imorgon är det rep och inspelning 8-16, sen Valborgsfirande. Dock skall vår klass vara i skolan 1a maj, alltså en röd dag kl 09:30 och repa hela dagen...får se hur det blir med det. Hade dessutom planerat rep, plugg och egen övning hela onsdagen. Suck. Tiden bara springer iväg. 
 
Kommer sluta med mina klagopsalmer när all stress är över, just nu är det bara klagopsalmer i min hjärna. 
 

B reserv.

Ja, billströmska verkade inte ta in någon/några nya trummisar iår pga av att trummisarna som går där nu skall gå kvar där ett år till. Så med inga intagna och jag står som B reserv så är jag mitt i besvikelsen ändå nöjd. Skulle dom antagit någon så skulle jag haft ännu bättre odds. Min otur slår som vanligt tillbaka rätt i ansiktet. Men jag har tre linjer kvar att söka. Och det närmsta kommer bli så satans hektiskt.
 
Måndag: Skola, rep för slutkonserten och sedan måste jag dra te repan o öva. ( ska försöka hinna klämma in träning, men ser ut som att den får bli lidande. Skicka in alla noter till skolor osv. 
Tisdag: Rep 8-16. Valborgs firande Genesis(kommer bli så gött med en paus från allt mitt i veckan)
Onsdag: Röd dag, men kanske skall vara i skolan och repa hela dagen. Men skulle behöva plugga alla sista uppgifter, öva för folkis och sedan är det Amrita rep. 
Torsdag: Rep för slutkonserten 8-sent. Sedan öva i repan.
Fredag: rep 8-19 Konsert 19-22. 
Lördag: Amrita rep kl 13. Soundcheck kl 15, spelning på kvällen.
Söndag: Bila ner till Skåne 04:00 på söndag morgon. Intagningsprov 8:15
 
Sedan nästa tisdageftermiddag så drar jag och Anton upp till värmland och söker Geijjerskolan. Kommer hem på onsdag kväll. 
 
 
ÖVAÖVA

Pink

Var ute med b.l.a två stycken Lina i fredags. That was so weird! Idag har jag två rep, ett i Thn och ett i Göteborg. Skall försöka hinna me lite plugg nu. 
 
 

Fixat biljett!

På valborg blire röjj som SATAN
 

Födelsedags party, oredgirerad bildbomb som fan

Födel
l

HEJJJJ

JAAA ska försöka blogga mer, har massa bilder från helgen, fyllde år osv. 
MEN medan ja sitter på fel dator så visar jag vad jag nyss klickade hem från ebay. ca 6-10 kr styck gratis frakt. Glömde såklart ta länkarna...
 




Will shit myself today.


Fredag

Jag funderar rätt ofta på att ta bort min blogg. Liksom, den suger och ingen läser den ändå. Ikväll är jag hemma, och det är bra. Upp imorgon och öva trummor. Det kommer vara lite jobbigt ett tag framöver, eftersom min framtid baseras på ur bra jag klarar proven på skolorna jag skall söka till. Min framtid försvinner ju inte om jag inte kommer in, men jag har ingen plan B, och med denna pressen har jag ännu en gång insett hur mycket jag faktiskt gillar att spela. 
 
Jag måste ändå tänka på att det är väldigt svårt att komma in. Det är flera hundra som söker, med endast ett fåtal platser. Det känns som att jag inte är redo att söka än, det kom för snabbt typ. Känns som att jag inte är där än liksom Första skolan är på torsdag. Jag kan inte ens hälften av det jag skall kunna. Innerst inne vet jag på något sätt att jag kommer lösa det iallafall, men det är svårt att påminna sig själv om det. Hoppas ni har en trevlig kväll och jag skall nu fortsätta grubbla över min framtid. Hejdoo:)
 
 

Holaaa

Är trött. Dricker kaffe, skall repa snart. Repar med Town idag kl 20:00. Lär bli sent. Har fått bekräftat att jag har en muskelbristning. Hejdo.
 
 
 

Nej


träningskläder jao

Vill skriva en klagotext. Har för mycket oflyt i mitt liv just nu. Skolor som total kaosar med sökdatum osv. Men skiter i det. 
 

JAJA

Hade fin helg som vanligt, orkar inte skriva mer om det. Har iaf beställt proteinpulver och en shaker nu. Anser att jag tagit träningen till den nivån där jag kan testa proteinpulver. Plus att det kan behövas, då min kost kanske inte alltid innehåller tillräckligt med protein osv. Hejdoo
 

RSS 2.0