paket

Hämtade ut ett paket som innehöll kepsarna jag beställde för ett tag sedan. Paketet kom från "ding dong" hahaha :D
 
Idag är en sämst dag, fick varken tränat eller övat trummor. SÅ sjukt trött, och nu känns det som att något börjar smyga på mig när jag varvat ner. Snälla jag ber, inte influensan. Har en viktig konsert på fredag, där alla slagverkare skall medverka på en låt med slagverksgruppen komodo. Spelar trumset tjihoo
 

på snedden

trött o sleten i min endel. För sleten för att bli tittad på åt rätt håll
 


ihwefoihr

Nyss kommit hem. Vart i skolan, gymmat o flyttat tillbaka mitt trumset till mölnlycke. Intressant.se 
 
Konstig bild från helgen typ.
 

fika

Tog en kaffe med goa gubbs från emmaboda :D
 

VIDEOBLOGG hårfärg osv


vet fan inte

ser ut som kioskmongo, men blixtjävel. Tog iaf massa egobilder, wiho...not
alla ser likadana ut också




 
 
 

Yesterday

förade me saris o drog ut, kuul
 

natten

klocksn är 04:38, skall sova snart.
 

gonstt

 

of to the gym

Alltså, ser såå hemsk ut, så ni får bilden uppochner :(
 

NEW

Löshåret kom på posten idag( såklart inte så gult som på bilden) Köpte även en svart najs jeansjacka från bikbok för 149:- ist för 399 :D 
 
Idag har jag vart i skolan, tränat, ätit tacos hos mamma och övat trummor :) Är trött och skall bara chilleee resten av kvällen med lite godis :)
 

TIPS

Om någon är sugen på lita spike, men inta vill paya över 1000 spänn, kan jag tipsa om dessa kopior från Ebay. Ligger på ca 230 kr, fri frakt. Jag tycker detta är heeelt okej kopior.
 
LÄNK: http://www.ebay.com/itm/B3D-Womens-Block-High-Heels-Concealed-Platform-Lace-Up-Ladies-Ankle-Boots-Shoes-/271036224003?pt=AU_Women_Shoes&var=&hash=item3f1b049203
 
 
ORGINAL:

GOD MORGON FREDAG TJIHO

...Ne, för mitt kaffe var slut imorse, tåget var sent och jag var hungrig. Men det är fredag så det är ok ändå :D
Jag brukar inte direkt lägga ut så mycket inspirationsbildwer osv men denna tjejen är grym på alla sätt. Anänder aldrig jeans, men hittar jag liknande som dessa, så köper jag dem :D ( färgen o formen, inte slitaget)
 
Bild Tumblr.com

övaövaaaaa


Engelska C kl 08:00

Mitt kaffe var sllut imorse, höll på o dö. (måste ha mitt morgonkaffe inom 15 min efter jag gått upp)  Så det fick bli en till frulle nu i skolan hehe. 

Träning!

Är inne på min tredje vecka där jag har skärpt mig med vad jag äter och börjat träna ordentligt. På helger äter jag onyttigt, men det är en stor förbättring jämfört med forut. 
 
Åt verkligen skräp vaaaarje dag, en rätt stor mängd. Träningen har varit lite halvdan sen ett par månader tillbaka då jag började. Men nu är jag på rätt väg! Detta är mer en "förebild" för mig, för att jag skall kunna se att något faktiskt händer. Kommer kanske ladda upp en bild då och då. Jag fokuserar inte på att gå ner i vikt eller något sånt, men jag vill väl bli lite mer allmänt fit typ. Fina svettfläckar också. 

Löshår

Beställt löshår. Pendlat mycket fram och tillbaka på om jag skall köpa löshår eller inte. Men nu gjorde jag det. Skall färga det i min färg sedan ofc. Så gott det går.
 
 
 
 
 

hahahaha

Sarah skickade lite bilder från i lördags. Dock är spegelbilden på mig inte OK, för när jag är berusad (annars också iofs) så vet jag aldrig vart jag skall kolla, haha så skelar typ jämt >:
 

FUNDERING

Funderar på o tatuera mina fötter som skelettfötter HAHAHA. Så fult men så coolt typ. Ångrar jag mig någongång, så kommer ingen nånsin se det typ. 
 
Bild: tumblr.com
 

God morgon!

Har ingen passande bild nu på morgonkvisten, så det blir en bild där jag provade mina skor hehe. Tog aldri på mig dom när vi gick ut, eftersom det är väldigt mycket snö ute >:
 

Yesterdays


VIDEOBLOGG HAHAHAHAHA

skratta inte. Är nästan nykter. tyst. 
 

Färg!

Det som suger med att ha pastellfärgat hår, är att man måste färga håret heeeela tiden. Jag duschar håret 2 ggr/veckan. Men eftersom extremfärger är semi permament, betyder det att varje gång man duschar tappar man den fina färgen liksom. Jag brukar färga håret 1 gång varje/varannan vecka. 
 
MEN, det finns ett tips som får färgen att "sitta kvar" en aning bättre. Det är att när man duschar blanda inpackning med endast liiite färg. Det gör att håret inte färgas, men nuvarande färgen behålls bättre. Bättre för håret också. 
 
Jag använder Stargazer baby pink, och directions lavendel. Just nu använder jag Franck inpackning också. Låt inpackningen sitta i 5-10 min, eller längre. Jag väljer att lägga i det i mitt torra hår, och skippa schampo och sedan tvätta ur det i duschen. Nästan som när man färgar, men snällare mot håret.
 

GODMORGON

Skulle till gymmet nu på morgonen, men vaknade med huvudvärk, o vill att den skall färsvinna under dagen :(  Istället får ni bild på när jag fikade med Julle o Nora igår. Funderar liiiiite på o göra en videoblogg sen typ, men känns så himla akward! får se.
 

Beställt!

Hahaha, jag beställer från ebay rätt ofta som ni kanske har märkt. Men jag handlar inte så mycket i affärer just nu, för tycker inte jag hittar något. Och ebay är billigare, så man har råd med mer hehe :D Har iaf beställt dessa vinröda sammetsleggningen nu, inget som jag haft förut, men kul att testa nya grejer. Dock ser dom rätt fula ut på modellen, för den är på tok för spinkig, men det blir nog fint. 
 
LÄNK: http://viewitem.eim.ebay.se/Women-Lady-Girl-Diamond-Velvet-Sexy-Soft-Stretch-Leggings-Slim-Fit-Pants-Tights/360553617236/item
 

Gosar med te, ehh

Håller mig hemma ikväll, tjiho. Te, toast med ruccola, skinka, philadelphia och tomat. Yoghurt o müsliii
 

NEW!

Brukar aldrig fota saker jag köper, vet inte varför.Har ju inte visat allt jag köpte på mellandagsrean osv. Men iallafall så köpte jag ett par grejer idag. 
Ring, gina tricot 15:- Mobilväska HM 75:- ljusrosa läppstift HM 49:-
 

NEW

Hämtade ut mina skor. Döööör, sååå fina. 330 spänn, sååå värt. Materialet är sammet, och det är aagosigt material på insdian också.
 
LÄNK: ( minns dock inte exakt om det var denna jag köpte ifrån) 
länken blev osynlig :( nedanför här precis
http://www.ebay.com/itm/Super-5-Cuban-Heel-Platform-Womens-Faux-Suede-Military-Lace-Up-Ankle-Boot-Shoe-/181014850740?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item2a25536cb4
 

Beställt... EBAY<3

Beställt två sånna här kepsar från ebay, för sammanlagt 215 kr. Skrattar åt alla som köper grejjer från dyra webshoppar, så köper jag det direkt från ebay för 50-70% av det priset. 
 LÄNK: http://viewitem.eim.ebay.se/Unisex-Silver-Spike-Studs-Rivet-Black-Hat-Cap-Hiphop-Punk-Party/330849074634/item
 
FÖRLÅT, har försökt kolla upp hur man lägger in en länk, men de funkar ju fan inteeeeee!!
Den ena skall Nora få som 18 års present tjiho. 
 
 

OMGGGG

Dessa är åter inne i lager på eeeenda webshoppen i USA där dem ens finns. Har väntat på detta aslänge!!! Så har jag inte två tusen...dessa kommer försvinna snabbt som ögat igen, o kanske aldrig komma tillbaka. 
Buffalo platforms MHHHHHHHHMMM
 

Känner mig som på bilden hahaha

Tog denna typ när jag flyttade in tror jag. Typ, 9 månader sen. Fan vad tiden går fort. Funderar nästan på o skaffa mörkbrunt hår igen, men vet att jag inte vill ha det om jag färgar det. 
 
Imorgon skall vi se om jag kan sparka mig till gymmet innan skolan. Får se. Bajj
 

Sparar

Håller på o spara till fler tatueringar. Fast det tar lång tid :( Skall ju i framtiden bygga ut denna på låret ex, vill ju ha hela benen osv. Skall se om jag kan bygga på nåt längst uppe på skallen, så de blir mer "fylligt" där osv. 
 

MIDDAG

Skola,gym o lagat middag, det blev kycklingröra med paprika, lök, majs o champinjoner, blandat med tomat basilika och vanlig creme freiché , har bulgur och ruccola till. Nora visade mig denna rätten från början, men lade till lite saker efter egen smak :)
Snart kommer en tjej hit o ska få sina dreads isatta. Fast jag egentligen måste plugga, ajaj. 
 

BADAAA

Gosigt...i typ tre sek, sen tröttnar jag. 
 

Bättre bild

Tog en lite bättre bild på min studded bra,försöker att inte visa för mycket :( 
Den var liite liten vid armhålorna, men funkar!
 

Morgonkaffe!

Kan inte leva utan mitt morgonkaffe....o eftermmiddagskaffe...kanske mitt på dagen kaffe också.
 

Mys

Äter middag me julle o nora, nu ska vi tjocka med godis heej

weoo

Nyss kommit hem osv. Nu måste ja städa, för julle o nora komer hit sen. Ciaoo
 

vill ha

Ska beställa denna nästa vecka, sååå fin :D från Ebay ofc, ca 240:- inkl frakt. Om den är förstor så går den vidare till Nora :)
 

Yesterdays

Drog till erika o axel, sen drog vi till sticky o hade as trevligt. Haha, jag o erika fick erbjudande om att fotas i studio xD 
 
Robert bjöd på kebab mitt i natten, den satt som en jävla smäck!!
 
 

New in osv!

SKulle repat efter gymmet idag, men det blev inställt, så tog min sallad och åkte hem hehehe. 
 
Fick min studded bra idag, efter fleeeera veckor, den va asnajs! Ebay alltså, typ 70 kr inkl frakt!
 

SOrry

För att jag ba langar kassa mobilbilder osv. Men de e ju mörkt ute hela tiden= inga bra bilder :( 
vill ha sommar
 
(ne jag röker inte, feströker ibland, men ska sluta helt nu)
 

TRÖTT

Står i mammas badrum efter att ha gymmat o övat trummor, settet står ju hos henne atm, men flyttar tillbaka det i helgen :) SVettig o äcklig. Whats up me mina läppar, fattar inte

Smoothie

Vaniljyohgurt
1 apelsin
1 banan
frysta hallon och jordgubbar 
Gotteee

Ful, orkar aldrig sminka mig, fixa håret. >:


NYTTIG

Börjat mitt nya sunda livsstil, hehehe!
Fick reda på idag att jag inte behöver tenta upp hela matte B kursen som man gör vid ett tentningstillfälle, eftersom jag endast har underkänt på ett par oment. Så skall endast tenta upp de jag inte har klarat :DD

FUU

Försov mig för första gången i mitt liv...ångest. Dööör. ÅÅÅHH

ÅHH

Letat efter en vinterjacka/ tjockare jacka aaaslänge, men inta hittat någon fin. Men hittade denna söta på Ebay för sammanlagt 350 spänn typ. Men, vågar nog inte beställa ifall den inte passar osv. >:
 

Bild från nyår+försök att fota min hårfärg.

Men badrummet ger alltid en gul ton >: 

JAA

Sista terminen i trean. Gråter när jag ser detta. Orkar inte. Finner inga ord. Jajaa, 5 månader gäller det. FEEM, stå uuuut. Har haft sånna här scheman alla tre år nu. Hulebäck är fan unbeliveble

Inspo/tattoooo/tumblr


Snygg kines den.

Neee, jag ger upp nu. Vart sitter off knappen på feelings? Daaamn, nu fåre va nog. JAaa, wine wine. Vad gör man? Jo, skiter i det. NEj, inte min grej med whine snack,eller emotionella stuff men ibland får jag. Obekvämt.se 
Ett par fula, käässsmobil bilder på detta- godnatt. 
 

HEJ

Har vart hos morsan en sväng för en gamling fyllde år. Tårta o grejer. Skulle iväg nu på kvällen, men jag måste helt ärligt talat chilla mer. Är jämt ute o ränner. MEN håller på o krypa ur skinnet, vill dö, rastlös.se. Jag skall klara av att sitta hemma o ha en lugn lördagkväll. Fick med mat hem av mamma, och skall kolla crocodile dundee snart på tv. Skall ta bättre bilder på håret ngn dag, så man ser! 

Blekt utväxt och färgat!

La i lite lavender i det rosa denna gången. Haha, färgen fick samma färg som tröjan. Får se hur de ser ut sen näre torkat :) 

Beställt!

 
 
Beställde dessa från Ebay nyss. 331 kr inkl frakt. Skall ju ha dessa i turkos, fast äkta när jag sparat ihop till 2000. Spenderade mindre på Ullared igår än jag tänkt, så nu tänkte jag att jag beställer de här! 

Nyååår

Julius, Nora och Simone kom hem till mig, så åt vi tacos, glass o shottade i blossa glögg och äggkoppar. Sen begav vi oss till ett party i torslanda. Fet villa, o det var kul o träffa maassa gamla vänner. Alla var rätt vilda, så de spårade lite framåt natten. Utelämnar detaljer. Skall nog iallafall fortsätta blogga, Noris skall hjälpa mig med en bättre design osv. 
 
 

RSS 2.0