Jul. Sitter i min onepiece o äter havrefras. tjihoo


Outfit osv


rosa igen


Beställt!

Beställde studded bra för typ 70 spänn, o leggingsen för typ 30. Ebay<3

mer hår


Lägger på vänddia så att man inte ser heheee


Mondaaay

jaa, måndag, sista skolveckan, stress som fan. Har slagverksrep+ensembelrep+ 4 timmars orkesterrep imorgon. Jag mår typ kasst idag, ingen aning om varför, så blev ingen träning. Sitter o försöker plugga historia, men vill bara lägga mig i sängen typ. Snääällaa tiden gå fortare mot sommar. 
Ett par bilder från stickan i helgen.

trevligt+ sticky


kul

Socc kanske drar in mina pengar. har ingen aning om varför, eller hur dom har kommit fram till det. Dom ringde iaf och sa det. Kul mitt liv blir isf. Pallar inte. Jag skall ju bara få pentgar t.o.m Juni, så varför börjar dom krångla nu, när jag har papper på att jag skall få pengar? Liksom, jag pluggar, och jag har hyra,el,bredband,livsmedel,hygien, fritid, gymkort, busskort. !?? Grym fredag. Skall supa huvudet av mig nu.
 

Städat lite.

Hämtade ut min väska igår. Den är lite mer aprikos i verkligeheten. Men det blir en fin sommarväska. 

want it back motherfucker. Eller turkost


HELG

Fika, outfit, ego. Henkeberg osv. 

Hämtat ut väska!

Min väska kom på posten idag. Färgen är mycket finare irl tycker jag. 

Hårigt


Störande.

Stör mig på när folk skall klaga på hur dom har det hemma. Typ att dom tycker sina föräldrar tjatar osv, och lägger sig i. Jag blir arg när folk inte inser att det är för att dom bryr sig OM er. var glada för det och håll käften. Hellre det än ingen som bryr sig alls, right? Och jag skall bara tillägga hur otroligt mycket era föräldrar gör för er, som ni kommer inse dagen ni flyttar. Det där med middag på bordet varje dag, toapapper hemma, föräldrar som plockar undan/städar huset. Ja, listan kan göras lång. Och detdär med middag på bordet varje gång, det är som en jävla konst att få till det. 
/Bitter
Funderar på o färga mahogny igen. Derp-

Godnatt


Fika o shopping med le syster


RSS 2.0